WELCOMEBACKSTAGE

FAQ

frequently asked

questions

Hvad er Roskilde Festival BACKSTAGE
BACKSTAGE er Roskilde festivals videns-deling- og konference-platform.Alle seminarer er skabt af ansatte og frivillige ved Roskilde Festival i samarbejde med stærke partnere.

Hvor finder Roskilde Festival BACKSTAGE sted?
Ny Frivillighed-seminaret og Branded content-seminaret vil finde sted på handelsskolen, ca. 500 meter fra festivalpladsen link. Visse dele af seminarerne vil finde sted på selve festivalpladsen i form af workshops. Music-seminaret finder sted i Northern Sounds’ bygning i Backstage Village. Frontstage-aktiviterne finder sted i forskellige områder af festival-pladsen .

Hvad koster det at deltage?
Priserne varierer, find venligst informationen nederst på siderne for hvert enkelt seminar.

Når du køber billet til et eller flere seminarer får du, udover adgang til seminaret/seminarerne, også adgang til resten af Roskilde Festival inkl. adgang til festivallens professionelle område, Backstage Village, på den dag seminaret/seminarerne du har billet til, finder sted.

Får jeg adgang til artisternes backstage-faciliteter?
Da vi ønsker at værne om de optrædende artisters privat-sfære giver billetten ikke adgang til artisternes backstage-område.

Bliver seminarernes deltagerlister offentliggjort?
Vi forbeholder os retten til at offentliggøre navne på deltagere.

 

hvordan køber jeg en billet?
Du anmoder om en billet under ”Billetter” på denne hjemmeside. Når bestillingen er godkendt vil du modtage en faktura. Når fakturaen er betalt vil du modtage et check-in-kort. Faktura, check-in-kort og gyldigt ID gør det ud for din billet når du møder op til seminaret hvor du vil modtage dit armbånd.

Hvem kan deltage?
Ny-frivillighed-seminaret og Branded content-seminaret er rettet mod profesionelle. Vi godkender ikke alle anmodninger om deltagelse. Vi ønsker at nå ud til grupper af en vis diversitet, med en stærk videns-basis og lyst til at lære nyt. Music-seminaret er specifikt rettet mod professionelle i musikbranchen. Frontstage-aktiviteterne er åbne og gratis for alle med armbånd til Roskilde Festival.

Er min billet personlig eller kan jeg give den videre til andre hvis jeg er forhindret i at deltage?
Din billet er personlig og kan ikke gives videre til andre. Det er nødvendigt at du medbringer din faktura, dit check-in-kort og personligt ID for at få udleveret et armbånd. Vi refunderer ikke betalingen hvis du er forhindret i at møde op til seminaret.